Home

Udělejte si na jaře radost a předplaťte si náš feministický magazín.

Získejte tak pravidelnou dávku feministické energie! Předplaťte si FEMU, podpořte nás a staňte se součástí základny vznikající aktivity s ambicí stát se stálicí.

Předplatné pro rok 2010/2011 zahrnuje 2. č./2010 vycházející v prosinci a v roce 2011 (4 čísla / březen, červen, září, prosinec) za 220 Kč pro ČR, 10,4 pro Slovenskou republiku nebo 22 mimo SR.

č. 2 právě v prodeji!

+ + +

Distribuce v ČR: Rádi vám náš feministickým magazín pošleme kamkoliv po ČR za 63 Kč vč. poštovného. V případě zájmu o zaslání na vaši kontaktujte hlavní distributorku Danielu Jungovou, fema.distribuce@gendernora.cz, která se s vámi domluví na převodu peněz předem na náš účet. Na dobírku, která cenu zásilky neúměrně zdražuje, časopis posíláme pouze výjimečně dle předchozí domluvy. Doporučujeme využít zvýhodněného předpůatného, které šetří náklady na poštovné!

Distribuce na Slovensko a jinam do zahraničí:

Aktuálně je možné zakoupit FEMU i na Slovenskuv Knižnici Aspekt v Bratislavě, na ulici Mýtna 38. Cena nadále zůstává 2 €.

Časopis si tak můžete koupit buď přes slovenský Aspekt, nebo od nás z ČR za 4,4 € vč. poštovného v rámci Evropy.

Na zásilce z ČR se vždy domluvte s hlavní distributorkou Danielou – fema.distribuce@gendernora.cz, která vám sdělí potřebná data včetně čísla účtu, na který je třeba předem danou částku poslat.

Web: Knižnica Aspekt – zde.

Napsat komentář